Gezondheidspraktijk  INEVA  total body

Welkom op onze praktijksite!

LAATSTE NIEUWS  –  3 april   2024

Openingstijden van de praktijk:

 INEVA total body is een gezondheidspraktijk waar meerdere therapievormen worden toegepast. Een praktijk waarbij uitgebreide aandacht voor u wordt genomen, of u nu komt met gezondheidsproblemen of preventief actie wil ondernemen om uw gezondheid te verbeteren.

Bent u niet fit? Heeft u last van een blessure of te weinig energie? Wilt u graag een paar kilo minder wegen of juist stoppen met roken? Of gewoon uw lijf een beetje extra aandacht geven door bijvoorbeeld een massage of individuele voedingsadviezen? Misschien weet u precies voor welke behandeling u komt, misschien heeft u bepaalde klachten waar u een oplossing voor zoekt.

De kracht van INEVA total body is de brede achtergrond. Door de vele opleidingen; regulier én complementair en de vele bijscholingen kan INEVA total body ook voor u iets betekenen, zodat u weer verder kunt.

INEVA total body is een natuurgeneeskundige praktijk en heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van pijn, rookverslavingen en aandoeningen die voortkomen uit een verstoorde darmfunctie en/of immuniteitsproblemen.
Met de verschillende aangeboden massagevormen kan er ook preventief aan uw gezondheid worden gewerkt. Ook op het gebied van gewichtsbeheersing / afvallen kunnen er meerdere trajecten worden aangeboden.

Complementaire geneeswijzen is een verzamelnaam voor allerlei geneeswijzen, die gebruik maken van van nature aanwezige ingrediënten voor genezing. Deze therapieën kennen een lange geschiedenis en hebben hun werking door de tijd heen bewezen. Ze zijn vaak anders dan de reguliere geneesmethoden omdat ze zich richten op de gehele mens in al zijn aspecten, zowel op fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel als energetisch niveau.

INEVA total body past eeuwenoude bewezen therapieën toe en integreert deze in nieuwe behandelmethoden. Er wordt niet alleen naar klachten en symptomen gekeken, maar ook naar voeding, beweging, leefomgeving en tijdsbesteding. In detail worden de oorzaken achter uw symptomen geanalyseerd en op basis hiervan wordt een behandelplan geadviseerd, waarbij u zelf wordt geïnteresseerd hoe u zelf de kwaliteit van uw gezondheid kunt beïnvloeden door kleine aanpassingen in voeding en leefstijl. Een behandelplan die erop is gericht om het eigen regulatiepatroon weer te herstellen.

Een ziekte of klacht staat nooit los van de persoon, de klacht is belangrijk, maar de oorzaak is nog belangrijker!

Daarom heet INEVA : total body, gezondheidspraktijk.