Gezondheidspraktijk  INEVA  total body

Gewichtsbeheersing

Door de jaren heen heb ik al heel veel mensen naar hun eigen ideale gewicht en lichaamssamenstelling begeleid. Onder deze mensen waren kinderen, vrouwen en mannen. De één wilde slechts enkele pondjes kwijt, de ander tientallen kilo’s. Voor iedereen die graag af wil vallen is er een manier!

taille met lint

Natuurlijk is de juiste voeding en een gezonde leefstijl de basis om af te vallen. Echter wat de juiste voeding voor de één is, werkt voor de ander averechts. Daarnaast heeft de één wat meer begeleiding nodig, misschien wel ondersteund met (laboratorium-)onderzoeken om te achterhalen hoe het toch komt dat men dit lichaamsgewicht heeft waar men niet blij mee is. De ander kan wellicht volstaan met een strak plan en wat minder begeleiding. 

Gezondheid van de mens in mijn behandelingen staat echter bovenaan: geen crashdieet, maar gezonde voeding. Niet te snel, maar ook niet te langzaam. En natuurlijk met behoud van spiermassa.

In een vrijblijvend gesprek kunnen we gezamenlijk bepalen hoe ik u het beste kan begeleiden, welk plan van aanpak het beste bij uw doel aansluit. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat u al precies weet wat bij u past als u de informatie van de verschillende methoden heeft doorgelezen. In beide gevallen kunt u via contact een afspraak maken.

Methoden

INEVA total body werkt met ondersteuning van auriculo en lasertherapie  bij bovenstaande methoden. Lees hier extra informatie over:  auriculo en lasertherapie.

Algemeen

Bij alle methoden werken we met de volgende punten:

Achtergrond

Door de jaren heen heeft uw therapeut in de praktijk veel ervaring opgebouwd. Ook in de verschillende gevolgde opleidingen kwam grote diversiteit aan bod, zodat hierdoor een brede basis is ontstaan om u te begeleiden op de wijze die u wenst.

Om een aantal voorbeelden te noemen: algemene opleidingen in de reguliere sector: verpleegkundige A, basisopleidingen als Orthomoleculair Therapeut, Laser Therapeut en Acupunctuur, gespecialiseerde opleidingen als Orthomoleculair Gewichtsmanagment, Orthomoleculair Afslankconsulent, Oerslank A licentie en kPNI therapeut.

taille met lint
taille met lint
taille met lint