Gezondheidspraktijk  INEVA  total body

Stoppen met Roken

Stoppen met roken is niet eenvoudig. Dat komt omdat roken gepaard gaat met zowel psychische als lichamelijke verslaving. De nicotine zorgt voor de aanmaak van de verslavende stof endorfine, een stof die de vrije wil manipuleert. Het zakken van het endorfinepeil in het lichaam veroorzaakt een onrustig gevoel en zo ontstaat een verslavende vicieuze cirkel.

INEVA total body hanteert een combinatie van een individueel adviesgesprek met een pijnloze behandeling. Dit vermindert de nicotinebehoefte zo sterk dat zelfs de meest verstokte roker snel, veilig en pijnloos kan stoppen met roken. Door de behandeling blijven bijverschijnselen zoals prikkelbaarheid, slapeloosheid, gewichtstoename tot een minimum beperkt. De sigaret smaakt niet meer en de nicotinebehoefte verdwijnt.

Bij INEVA total body kunt u kiezen uit een aantal behandelingen om te stoppen met roken. Klikt u hieronder voor meer informatie over de aangeboden behandelingen. Daarmee bepaalt u eenvoudig welke manier van stoppen het best bij u past.

Welke begeleiding u ook kiest; lees in ieder geval hier belangrijke informatie voor ieder die wil stoppen met roken:  effectief STOPPEN met ROKEN