Gezondheidspraktijk  INEVA  total body

Wie ben ik

Mijn naam is Ilona Nijmeijer-Vellinga. De afgelopen 30 jaar ben ik werkzaam (geweest) in de reguliere én complementaire zorg: naast de ruime ervaring in verzorgingshuizen, verpleeghuizen en ziekenhuizen in de uitvoerende zorg als in management functies, ben ik vanaf 2003 werkzaam in mijn eigen gezondheidspraktijk INEVA total body.

Ik ben naast verpleegkundige tevens HBO afgestudeerd Analgesie-therapeute, Orthomoleculair therapeut volgens de PNI, Acupuncturist, Dorn- en Darmtherapeut en Orthomoleculair gewichtsconsulent, maar ook gecertificeerd TENS en lasertherapeute; Ik heb daarnaast verscheidene massageopleidingen gevolgd en ben ook Triggerpointcoach.

Gezondheid, immuniteitsproblemen, pijnbestrijding, stoppen met roken, afvallen en massage zijn de pijlers in mijn praktijk. Hierin blijf ik ook regelmatig (bij)scholing volgen. Opleiding is een continu proces. Nieuwe ontwikkelingen in de therapie, nieuwe apparatuur of software, verplichtingen van registrerende instanties, uitwisseling van ervaringen met collega's, dat houdt mij juist scherp en gefocust!

Door de jaren heen heb ik mij als persoom en als therapeut ontwikkeld. Daarmee is de wijze waarop ik mijn vak beleef en uitvoer niet onder één noemer weg te zetten. Om de kwaliteit die ik persoonlijk nastreef te bereiken, heb ik mij verschillende behandelmethoden aangeleerd die allen zijn gericht op de hele mens en zijn leven.

Ik behandel mijn patiënten conform mijn eigen visie die is gebouwd op een fundament van natuurgeneeskunde, respect en levenservaringen. Het draait binnen mijn praktijk niet alleen om de behandeling, maar ook om een gevoel van comfort welke zich uitstrekt van vriendelijkheid tot een lekker kopje thee. De relatie die ik over de jaren met mijn cliënten heb opgebouwd en de steun die ik van hun mocht ontvangen is een stuwende kracht voor mijn praktijk.