Gezondheidspraktijk  INEVA  total body

AromaTouch-techniek

Deze zeer milde massage is een ontspannende beleving! Een massage waarin oliën op de voorgrond staan.

Minder stress, meer balans

Het doel van deze bijzondere behandeling is het lichaam helpen zijn balans te herstellen, waardoor het welzijn bevorderend werkt.

De AromaTouch-techniek is zorgvuldig opgebouwd en de behandeling met de oliën omvatten de volgende vier fasen:

  1. stressvermindering (zowel lichamelijk als emotioneel)
  2. immuunversterking
  3. ontstekingsreactie vermindering
  4. in balans brengen van het autonoom zenuwstelsel in het lichaam

Pure essentiële oliën

Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van 8 verschillende essentiële oliën van DoTerra. Deze heerlijke oliën zijn puur, zonder chemische toevoegingen en voor de volle 100% natuurlijk. De oliën (onder andere Lavendel, Tea Tree, Wilde Sinaasappel en Pepermunt) hebben ieder een specifieke werking. Ze worden direct opgenomen via de huid in de bloedbaan en kunnen zodoende hun helende werk uitvoeren. Elke fase bestaat dus uit twee essentiële oliën.

Hier een heerlijke massage gehad, ik heb ervan genoten. Ik raad het iedereen aan om hier een heerlijke massage te beleven. Ik kom zeker terug.

- Mw. Bakker

De techniek

De oliën worden toegepast in een vaste volgorde op de meridianen van rug en hoofd en op reflexpunten van voeten en oren. De massage bestaat uit zachte, herhalende bewegingen / grepen. De combinaties van de oliën en het herhalende karakter van de massage zijn zodanig op elkaar afgestemd waardoor ze zorgen voor het brede effect. Door dit brede effect wordt het lichaam geholpen in het herstel van het evenwicht.

aroma touch massage

Zelf ervaren?

Voor deze behandeling reserveren wij 60 minuten, de massage zelf duurt ongeveer 45 minuten.