Gezondheidspraktijk  INEVA  total body

Microstroom bij INEVA total body

30-9-2021 – Ilona Nijmeijer

Microstroom is misschien wel een van de bekendste therapieën onder holistische therapeuten. Het is veilig, zacht, niet-invasief en extreem veelzijdig. In wezen helpt microstroom bij het afstemmen en reguleren van de eigen elektrische stromen van het lichaam. 

Bij INEVA total body passen we al heel wat jaren microstroom toe voor verschillende doeleinden. Op acupunctuurpunten voor een niet-naaldbehandelingsoptie, een bredere behandeling voor het hele lichaam of specifieke regio's (bv. spieren). 

Stress, angst en slapeloosheid

Een van de meest interessante en krachtige toepassingen van microstroom die onlangs is ontdekt, is de behandeling van stress, angst en slapeloosheid met de CES Ultra. CES (craniale elektrotherapie stimulatie) is een zeer goed bestudeerde therapievorm, in klinische onderzoeken heeft het zelfs beter gepresteerd dan geneesmiddelen! De CES Ultra is een door de FDA goedgekeurd apparaat met een decennialang robuust veiligheidsrecord. 

Het heeft duizenden patiënten geholpen hun leven terug te krijgen, eindelijk weer rustig slapen, eindelijk geen opgejaagd gevoel! 

Hoe werkt het? 

Door middel van een klein elektrische stroompje door de oorlellen naar de hersenen (hypothalamus), bootst en reguleert de CES elektrische pulsen na die van nature in de hersenen voorkomen. Doordat deze elektrische stroompjes regelmatig en consistent zijn, wordt de balans van de neurotransmitters hersteld en daarmee wordt de stemming gereguleerd. Het brengt rust en kalmte in het zenuwstelsel. Tevens vindt er een herprogrammering van de hersenen plaats, waardoor de gunstige effecten van CES-therapie blijft bestaan, zelfs nadat de gebruiker de behandeling stopzet. Het pakt dus de kern van het probleem aan. 

CES is niet-invasief en niet-verslavend. De resultaten zijn cumulatief, dat wil zeggen: steeds meer opbouwend, waarbij de meeste patiënten resultaten ervaren binnen ongeveer 3 weken na een consistente behandeling. 

Huur

Omdat vooral stress, angst en slapeloosheid het afgelopen jaar snel zijn toegenomen, kunnen wekelijkse behandelingen in de praktijk nuttig zijn. 

De meest effectieve en blijvende resultaten zien we echter bij dagelijks gebruik. 

INEVA total body verhuurt daarom de CES Ultra voor een minimale duur van drie weken. U kunt dan zelf dagelijks in de thuissituatie deze therapie toepassen. Dit kan zelfs gecombineerd worden met praktijkbehandelingen om nog meer balans in het lichaam te brengen. Laat u zich informeren over de verschillende pakketten die worden aangeboden. Na instructie in de praktijk en betaling van een borgsom keert u huiswaarts om stress, stemmingswisselingen, angststoornissen en slapeloosheid aan te pakken! 

Meer weten? 

Kijk dan dit (Engelstalig) filmpje of vraag meer informatie bij INEVA total body via het contactformulier