Gezondheidspraktijk  INEVA  total body

Effectief stoppen met roken

U heeft vast goede redenen om te willen stoppen met roken. Wellicht is uw conditie minder geworden of misschien begint het roken u gewoon tegen te staan.

De beste reden om te stoppen is in ieder geval dat u de kwaliteit van uw leven wilt verbeteren! Wanneer u stopt zult u dat al heel snel gaan ervaren. Van onze klanten horen wij het vaakst de volgende redenen:

De meest belangrijke vraag die u zichzelf moet stellen voordat u begint aan het stoppen-met-roken proces: ben ik werkelijk gemotiveerd om te stoppen? Of komt deze motivatie vanuit de wens of plicht van mensen of regels in uw omgeving?

Stoppen met roken lukt alleen als u het ook echt zelf wilt.

Het is belangrijk dat u zich realiseert dat er veel wilskracht en een flink uithoudingsvermogen nodig is om met roken te stoppen. Als u denkt hierover te beschikken en u bent toe aan stoppen, omdat bijvoorbeeld uw gezondheid u zorgen baart dan kunt u rekenen op onze steun als u het roken definitief de rug wilt toekeren of als het even niet lukt om vol te houden.

Onderzoek toont aan dat van alle stoppogingen die mensen op eigen houtje ondernemen, zo’n 3 tot5% effectief is. Bij stoppogingen onder begeleiding van een professionele coach en met de juiste hulpmiddelen stijgt de effectiviteit tot 30 à 40% (gemeten na 12 maanden). Bij INEVA total body is het slagingspercentage hoger door de professionele begeleiding gecombineerd met unieke behandelingen om uw rookverslaving te overwinnen. Wanneer u start met de behandeling bij INEVA total body spreekt u met mij vooraf een moment af wanneer u uw laatste sigaret rookt: uw eerste eigen stap naar rookontwenning!

Roken is duur, stoppen met roken hoeft dat niet te zijn. Uit de verschillende behandelingen die INEVA total body u kan aanbieden, bepaalt u zelf welke manier van stoppen het best bij u past.

Lasertherapie of acupunctuur vergezeld met verblijfsnaaldjes in het oor. Meerdere behandelingen of denkt u genoeg ondersteuning te hebben met een eenmalig praktijkbezoek? Aan u de keus.

Nabehandelingsadviezen

Om het effect van de behandeling nog meer te vergroten, adviseert INEVA total body het volgende: