Gezondheidspraktijk  INEVA  total body

Vergoedingen

De rekeningen betaalt u bij INEVA total body contant. De factuur ontvangt u direct op papier of via mail.

Indien uw hulpvraag is gebaseerd op klachten op fysiek, mentaal of emotioneel gebied worden de consulten, indien u hiervoor aanvullend verzekerd bent, (gedeeltelijk) vergoed door de meeste zorgverzekeraars en is afhankelijk van het door u gekozen verzekeringspakket. Deze vergoeding heeft geen effect op uw verplichte eigen risico.  De factuur dient u hiervoor op te sturen naar uw zorgverzekeraar.

Preventieve behandelingen worden niet (altijd) vergoed. Hieronder vallen de behandelingen om te stoppen met roken en ontspanningsmassages. Afslankkuren als LipoLip komen eveneens niet voor vergoeding in aanmerking. Ook gewichtsbehandelingen vallen onder preventieve behandelingen en komen in aanmerking voor vergoeding mits u preventieve behandelingen heeft meeverzekerd in uw aanvullend pakket. Als er sprake is van medische klachten en u hiervoor natuurgeneeskundig wordt behandeld in de praktijk kan er sprake zijn van vergoeding vanuit het aanvullend pakket.  

Klikt u hier voor meer informatie over vergoedingen van verschillende zorgverzekeraars, of check uw eigen polisvoorwaarden.

INEVA total body is aangesloten bij de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen (VBAG). Deze beroepsvereniging stelt strenge eisen aan haar therapeuten en waarborgt zowel de kwaliteit van de aangesloten therapeut als haar behandelingen.