Gezondheidspraktijk  INEVA  total body

SNEL STOP lasertherapie

INEVA total kan u een uitgebreide eenmalige laserbehandeling aanbieden in uw strijd tegen het roken: SNEL STOP. SNEL STOP is een methode van 1 laserbehandeling, inclusief een begeleidingsconsult. Daarnaast ontvangt u een uitgebreid informatiepakket en een doosje laurierdrop. Natuurlijk staat de telefonische helpdesk tot uw beschikking. INEVA total body beveelt, in verband met een snelle afvoer van afvalstoffen en voor de opbouw van uw lichaam, een aantal producten aan. Dit is echter uiteraard uw eigen keuze. Tevens krijgt u een waardebon met de mogelijkheid om binnen drie maanden een nabehandeling te ondergaan.

Lasertherapie in combinatie met een begeleidingsconsult pakt zowel uw psychische als uw lichamelijke kant aan en ondersteunt u perfect bij uw besluit te stoppen met roken. De ontwenningsverschijnselen blijven tot een minimum beperkt, uw sigaret smaakt niet meer en de behoefte aan nicotine verdwijnt. De laserbehandeling heeft zo een meervoudige pijnloze werking.

De laser wordt op verschillende plaatsen van het oor en het lichaam gericht. Met behulp van de laser worden acupunctuurpunten gestimuleerd of juist gekalmeerd. Met de laser worden bepaalde organen en hun functies direct geactiveerd. Het lichaam wordt zodoende op een snelle manier gezuiverd van nicotine en andere gifstoffen en wordt de nicotinebehoefte geneutraliseerd. Het verlangen om te roken neemt af. Meestal geeft de behandeling u een ontspannen gevoel. Voor meer informatie over lasertherapie klikt u HIER.

Het ontgiftingsproces duurt ongeveer drie dagen. Na 14 dagen is uw lichaam volledig ontgift en bent u niet langer nicotine afhankelijk. Dit wil nog niet zeggen dat uw gewoontedrang nu geheel verdwenen is. Het is daarom van het grootste belang dat u echt gemotiveerd bent. Dan maakt u, in combinatie met de lasertherapie, een goede kans van slagen. Uw beloning is de moeite waard: u voelt zich fitter, u heeft meer lucht en uw conditie verbetert.

Bijwerkingen

Het lichaam verwijdert de gifstof nicotine en andere afvalstoffen uit uw lichaam. Dit kan gepaard gaan met:

Contra-indicaties

De therapie is niet geschikt in het geval van: