Gezondheidspraktijk  INEVA  total body

STOP SOLIDE lasertherapie

INEVA total body onderscheid zich met name van vele andere laserpraktijken met het STOP SOLIDE lasertherapie pakket. Dit is een methode van 4 laserbehandelingen met begeleidingsconsulten in 2 maanden. Daarnaast ontvangt u een uitgebreid pakket met aanvullende producten: supplementen (een ontgiftingsmiddel en vitamine B/C), een uitgebreid informatiepakket, een doosje laurierdrop, telefonische helpdesk én een waardebon voor een gratis nabehandeling binnen zes maanden.

Een langer durende begeleiding heeft ons inziens meer effect. U geeft zelf uw stopmoment aan en per consult worden de voor u specifieke punten met extra zorg behandeld, zodat ieder consult precies past bij wat u nodig heeft. Eventuele klachten die opspelen kunnen zo individueel worden mee behandeld.

Lasertherapie in combinatie met begeleidingsconsulten pakt zowel uw psychische als uw lichamelijke kant aan en ondersteunt u perfect bij uw besluit te stoppen met roken. De ontwenningsverschijnselen blijven tot een minimum beperkt, uw sigaret smaakt niet meer en de behoefte aan nicotine verdwijnt. De laserbehandeling heeft zo een meervoudige pijnloze werking. Voor meer informatie over lasertherapie kunt u HIER klikken.

De laser wordt op verschillende plaatsen van het oor en het lichaam gericht. Met behulp van de laser worden acupunctuurpunten gestimuleerd of juist gekalmeerd. Met de laser worden bepaalde organen en hun functies direct geactiveerd. Het lichaam wordt zodoende op een snelle manier gezuiverd van nicotine en andere gifstoffen en wordt de nicotinebehoefte geneutraliseerd. Het verlangen om te roken neemt af. Meestal geeft de behandeling u een ontspannen gevoel.

Het ontgiftingsproces duurt ongeveer drie dagen. Na 14 dagen is uw lichaam volledig ontgift en bent u niet langer nicotine afhankelijk. Dit wil nog niet zeggen dat uw gewoontedrang nu geheel verdwenen is. Het is daarom van het grootste belang dat u echt gemotiveerd bent. Dan maakt u, in combinatie met de lasertherapie, een goede kans van slagen. Uw beloning is de moeite waard: u voelt zich fitter, u heeft meer lucht en uw conditie verbetert.

Bijwerkingen

Het lichaam verwijdert de gifstof nicotine en andere afvalstoffen uit uw lichaam. Dit kan gepaard gaan met:

Contra-indicaties

De therapie is niet geschikt in het geval van: